Somali & Varianten

Wanneer een nestje uit zowel lang als kortharige kittens (varianten) bestaat zal dit ook onder de Somali kittens worden vermeld. Abessijn Variant kittens zijn net als andere Abessijnen gewoon kortharig. In de rasbeschrijving kunt u hier meer over lezen.

De kleurcode van katten is internationaal vastgelegd. U leest hier meer over de EMS code.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van kittens/fokkers als kittens via Aby2000 bemiddeld worden. Wij zijn een rasvereniging en wij hebben geen gezondheidscommissie. Aangemelde kittens zijn kittens van leden en het selecteren van het juiste kitten bij de juiste cattery is een zaak tussen fokker en kittenkoper.

Om te voldoen aan onze doelstelling tot informeren, presenteren we een lijst met aandachtspunten. U kunt deze lijst vinden in het submenu kitten checklist. Genoemd hierop staan zaken waar je over na kunt denken, zaken waar je over zou kunnen spreken met de fokker.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: kittens@aby2000.nl

Cattery:  Lil’Ainjil
Geboorte Datum: 9 januari 2017
Vader: Eur. Ch. AgileSomalis Lord Fraser Nightfox (SOM n)
Moeder: Int. Ch. Jenga de L’Arche D’Axcelo (SOM bn)

Kittens:
Kater somali wildkleur besproken
Poes somali wildkleur besproken
Poes somali chocolate zilver besproken
Kater somali chocolate zilver besproken
Poes somali zwart zilver besproken

Opmerking: Dit heerlijke vijftal zijn op zoek naar hun gouden mandje. Als ze 14 weken zijn mogen ze verhuizen en nemen hun eigen rugzakje mee met heerlijke en leuke dingen. Ze zijn volledig inge├źnt en hebben hun ontworming gehad. Hebben hun eigen paspoort en stamboom. Moeders en vader zijn volledig gezond verklaard en volledig getest.
Kijk op de site voor meer kitten foto’s.

Fokker:
J. Riphagen, Purmerend
Tel: 06-23825865
E-mail: info@lil-ainjil.com
Homepage: www.Lil-ainjil.com

–>

 

VERWACHT

Momenteel zijn er geen verwachte Somali nestje bekend bij Aby2000