Somali & Varianten

Wanneer een nestje uit zowel lang als kortharige kittens (varianten) bestaat zal dit ook onder de Somali kittens worden vermeld. Abessijn Variant kittens zijn net als andere Abessijnen gewoon kortharig. In de rasbeschrijving kunt u hier meer over lezen.

De kleurcode van katten is internationaal vastgelegd. U leest hier meer over de EMS code.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van kittens/fokkers als kittens via Aby2000 bemiddeld worden. Wij zijn een rasvereniging en wij hebben geen gezondheidscommissie. Aangemelde kittens zijn kittens van leden en het selecteren van het juiste kitten bij de juiste cattery is een zaak tussen fokker en kittenkoper.

Om te voldoen aan onze doelstelling tot informeren, presenteren we een lijst met aandachtspunten. U kunt deze lijst vinden in het submenu kitten checklist. Genoemd hierop staan zaken waar je over na kunt denken, zaken waar je over zou kunnen spreken met de fokker.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: kittens@aby2000.nl

 

 

 

Cattery: La Traa
Geboorte Datum: 30 maart 2019
Vader: Arun El Khamsa (ABY a, blauw)
Moeder: Eloise La Traa (SOM c, lilac)

Kittens:
Poes blauw beschikbaar
Kater lilac beschikbaar
Kater lilac beschikbaar

Fokker:
Trudy Traa, Zundert
Tel: 076-5714686
E-mail:  catterylatraa@hotmail.com
Homepage: Cattry La Traa

–>

 
Cattery Aruna
Geboorte Datum: 7 maart 2019
Vader: Almaros Woody Allen (ABY o, sorrel)
Moeder: Aruna Lady Galadriel (ABY n, wildkleur)

Kittens:
kater Abessijn (variant) wildkleur beschikbaar
Poes Somali wildkleur besproken
Poes Abessijn (variant) wildkleur beschikbaar

Opmerking: Op 7 maart is Gala bevallen van drie wildkleur kittens: 1 Somali poesje, 1 Abessijn Variant poesje en 1 Abessijn Variant katertje. Voor de Abessijn Varianten zoeken we nog een goed nieuw thuis.
Het poesje, Missandei, is een mooi elegant dametje. Heel ondernemend en nieuwsgierig en houdt van kletsen.
Het katertje, Drogo, is stiekem het lievelingetje van onze dochter. Een mooi donker mannetje met een piepstem die ons steeds aan het lachen maakt.
De kittens mogen rond de 16 weken verhuizen en zijn dan geënt, gechipt, gecastreerd/gesteriliseerd en nemen in hun koffertje o.a. hun stamboom en paspoortje mee. Het zou super zijn als ze samen zouden kunnen verhuizen, maar dat is geen must. De aanwezigheid van een kattenmaatje vinden we wel heel belangrijk en een goed afgezette tuin of kattenren zouden ze erg fijn vinden.

Fokker:
L. Kuipers-Redeker, Groningen
Tel: 06-48039723
E-mail: info@cattery-aruna.nl

–>