Somali & Varianten

Wanneer een nestje uit zowel lang als kortharige kittens (varianten) bestaat zal dit ook onder de Somali kittens worden vermeld. Abessijn Variant kittens zijn net als andere Abessijnen gewoon kortharig. In de rasbeschrijving kunt u hier meer over lezen.

De kleurcode van katten is internationaal vastgelegd. U leest hier meer over de EMS code.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van kittens/fokkers als kittens via Aby2000 bemiddeld worden. Wij zijn een rasvereniging en wij hebben geen gezondheidscommissie. Aangemelde kittens zijn kittens van leden en het selecteren van het juiste kitten bij de juiste cattery is een zaak tussen fokker en kittenkoper.

Om te voldoen aan onze doelstelling tot informeren, presenteren we een lijst met aandachtspunten. U kunt deze lijst vinden in het submenu kitten checklist. Genoemd hierop staan zaken waar je over na kunt denken, zaken waar je over zou kunnen spreken met de fokker.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: kittens@aby2000.nl

 

 

 

Cattery: Jumanah
Geboorte Datum: 23 mei 2019
Vader: Ferox PerSé (SOM n, wildkeur)
Moeder: Mojoko’s Fealynn (SOM os, sorrel zilver)

Kittens:
Kater wildkleur besproken
Poes sorrelbesproken
Kater sorrel zilver beschikbaar

Opmerking: Onze kittens groeien bij ons op in huis en tuin, samen met onze andere katten. Ze leren ook onze honden kennen. Met ongeveer 15 weken mogen ze verhuizen.

Fokker:
Jeanne van de Wiel, Coevorden
Tel: 0524-223574
E-mail:  jumaantje@hotmail.com
Homepage: Cattery Jumanah

 

 

 

–>