Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij


Chanoa zoekt een nieuwe plek!

Somali poes
Geboorte datum 4 augustus 2012

Heel soms moet je een verschrikkelijk moeilijk besluit nemen….

Voor onze allerliefste Chanoa zoeken wij een heel fijn huisje.

Chanoa is een ontzettend lieve schat die op zich geen problemen heeft met specifieke soortgenootjes in onze groep, de honden, of met de kittens afgelopen jaar. Maar het geheel is haar te veel. Dat uit zich in terugtrekken waardoor ze niet de aandacht en knuffels krijgt die ze zo graag wil, en dat is pijnlijk om te zien. Zolang het nog mooi weer is zal ze veel buiten zijn, en daar zie ik haar ook zeker wel genieten, maar met het oog op de aankomende winter en onze verdere catteryplannen voorzie ik dat de uren buiten ingewisseld gaan worden voor uren alleen op zolder en dat ze verder in de knel komt… dat willen we natuurlijk niet.

Wij zoeken voor Chanoa een rustig plekje zonder andere huisdieren of jonge kinderen. Het zou fijn zijn als er vaak iemand thuis is en dat ze veilig naar buiten kan dmv een afschermde tuin of balkon, daar geniet ze enorm van. Ze is erg mensgericht en zal het heerlijk vinden om geknuffeld en geaaid te worden en lekker in je buurt te zijn. Ook voor een spelletje jagen met de speelhengel is graag te vinden. Ze is een super zachtaardige lieve poes en heel gemakkelijk.

Chanoa is in augustus zes jaar geworden. Ze is kerngezond en zal voor haar verhuizing nog nagekeken en gevaccineerd worden door onze dierenarts.

Als u deze lieverd kunt bieden wat zij nodig heeft dan zien we uw berichtje graag tegemoet

Voor meer informatie
Jeanne van de Wiel

Woonplaats: Oosterhesselen
Contact: jumaantje@hotmail.com

–>