Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij

 


Einin zoekt een nieuwe plek

Abessijn kater
Geboorte datum dec 2016

Helaas moeten we met pijn in ons hart onze lieve gecastreerde abessijn kater Einin wildkleur (dec 2016) herplaatsen.Hij raakt steeds meer gestresst van de andere kater Happy, de drukte van de honden en van de kleinkinderen die bij ons in het voorhuis voorgoed samen met hun ouders zijn komen wonen. Happy plaagt hem veel. Vanaf het begin kunnen die twee niet samen opschieten. Einin trekt zich steeds verder terug, spuugt regelmatig en de katers vallen elkaar dagelijks diverse malen aan. Er komt geen rust voor hem met alle drukte om zich heen. Happy kan goed omgaan met de drukte, de honden en de kinderen en heeft geen stress. Daarom lijkt het ons beter een rustig thuis voor Einin te zoeken, zonder katten, drukke honden of kinderen, waar hij ook af en toe in een ren o.i.d naar buiten kan. Bij iemand die hem veel liefde kan geven. Het is een knuffelkater (tot bepaalde hoogte). Hij zoekt zelf de aandacht op. Einin krijgt bij ons vlees Carnibest en s avonds nog wat brokjes voor het slapengaan.Einin heeft een stamboom en komt van De Ravottergaarde, van Ria Konink.

Voor meer informatie
Hanny van der Wielen, Wijchen
Contact:
Tel: 0615489289
Einin@fam.vanderwielen

Fealynn zoekt een nieuwe plek

Somali poes
Geboorte datum 12 mei 2016

Voor onze lieve Somali poes Fealynn zoeken wij een fijn plekje.

Fealynn kan het niet zo goed vinden met ons wildkleurtje Kallima. Ook de relatie met haar dochter Didi is niet zo goed. Afgelopen voorjaar hebben wij Fealynn twee maandjes apart moeten houden vanwege een darmparasiet. We hebben toen gemerkt hoe ontspannen en knuffelig zij dan is. Al bij al denken we dat een privé poezenplekje voor haar een betere plek is dan een groep. Een hond is geen probleem, die vindt ze erg leuk. Verder is zij een heel gemakkelijk poesje met alles. Ook het geven van een pilletje of het knippen van haar nageltjes laat ze prima toe.

Fealynn is een sorrel zilver Somali poes van drie jaar, en erg mooi van type. Ze is gezond en heeft recentelijk nog haar vaccinatie gehad. Uiteraard is ze gesteriliseerd.

Wij zoeken een plekje met veel menselijke aandacht en liefst een afgeschermde mogelijkheid om naar buiten te kunnen.
Voor meer informatie
Jeanne van de Wiel, Oosterhesselen
Contact:
info@Fealynn