Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij

Quickeltje heeft een nieuwe plek gevonden!

Abessijn sorrel poes
Geboorte datum 26 april 2015

Quickeltje is een jonge leuke castraat poes. Ze is levendig en speels.
Ze heeft een prachtige warme sorrelkleurige glanzende vacht.
Zij is hier geboren en getogen bij de andere katten.
Quickeltje houdt van het in en uit lopen om buiten te spelen en te loeren naar vogels en insecten. Ze is niet gewend aan los buiten lopen maar wel in een afgesloten ren.
Quickeltje stelt een afgeschermde tuin of balkon of ren dus op prijs.

Quickeltje is recent gevaccineerd en haar tandjes zijn schoongemaak.

Quickeltje eet vers vlees, Darf, Bibi en Lams. Bij voorkeur zie ik dat ze vers blijft eten.

2 abessijnen van 1 jaar in het asiel van Wommelgem (B), wegens overlijden personeel

ISIS en OSIRIS – Abessijnen
Ongeveer 1 jaar oud – katers, gecastreerd
In het asiel sinds 21/06/2017

Isis en Osiris kwamen binnen wegens een ziekenhuisopname. Spijtig genoeg is hun baasje ondertussen overleden. Het zijn heel lieve poezen. Omdat ze toch wel aan elkaar hangen, zoeken we een thuis waar ze samen kunnen blijven.

Voor meer informatie
Contact ABY2000