Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij

 


Tuny heeft een nieuwe plek

Abessijn poes
Geboorte datum 27 april 2010

Tuny woont al een aantal jaar met veel plezier bij Evert. Dit ging goed tot dat Evert zijn gezondheid achteruit ging. Het wordt moeilijker om goed voor haar te zorgen. Hij vind het moeilijk maar weet dat het beter is voor Tuny dat ze een nieuw tehuis krijgt. Ze is graag alleen en heeft mensen nodig die haar veel aandacht kunnen geven. Andere katten vind ze niet leuk. Ze is erg gezellig en speels.

Voor meer informatie
Andrea van Elmpt
06-14058353
Contact:
info@Tuny