Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij


Neelix en Isis zoeken een nieuwe plek!

Somali kater en poes
Geboorte datum 21 maart 2014

Wegens verergerde kattenallergie moet ik helaas afstand doen van mijn twee schatten, ik heb het zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar het gaat echt niet meer. Het zal vreselijk leeg zijn hier in huis zonder ze…

Het gaat om Neelix-Nikki van Wu-Wei, een blauwe ex-kater van bijna 5 en Nanu-Emuishéré’s Irresistible Isis, een sorrel gesteriliseerde poes van 8.
Met name Isis heeft moeite met wennen aan nieuwe dingen (laat staan andere dieren) en heeft in Neelix, na diverse mislukte pogingen tot plaatsing, bijna twee en een half jaar geleden eindelijk een goed maatje gevonden om haar angsten mee te doorstaan. Neelix zou wat vaker willen stoeien dan Isis leuk vindt, maar ze doen het zo goed samen dat ik ze niet uit elkaar zou willen halen. Ze zijn bij mij eigenlijk altijd binnen en mogen soms mee naar buiten in de afgesloten patiotuin.

Beide zijn uiteraard voorzien van stampboom, chip, entingen, etc. Vanwege Isis zoek ik een huis zonder andere (viervoeter) dieren waar ze binnen voldoende ruimte hebben. Ze krijgen de hele kattenuitzet mee voor zo ver gewenst (kattenbakken, krabpaal, etc.) .

Voor meer informatie
Manon Penning


Contact: neelixisis@gmail.com

Qadira zoekt een nieuwe plek!

Somali poes
Geboorte datum 21 maart 2014

Deze lieve fawn somali gesteriliseerde dame zoekt een nieuwe plek.

Ze is een lieve, speelse poes, maar binnen de groep hier in huis brengt zij erg veel stress, met name naar de 2 oudste in de groep laat ze niet meer met rust.
Hierom zoek ik voor haar een nieuw gouden mandje waar ze oud kan worden zonder andere katten of met 1 waar zij niet de baas over kan zijn. Ze is honden gewend.
Qadira gaat graag naar buiten in afgesloten tuin of op een katveilig balkon.
Ze zal niet worden geplaatst in een huis waar ze in alle vrijheid naar buiten kan.
Qadira is gesteriliseerd en zal geënt verhuizen.
Ze is gechipt en getest op de voor somali benodigde testen.

Voor meer informatie
Annette Baars


Contact: cattery.khari@gmail.com